Goede crypto exchanges

BitMex stond eerder in maart in het middelpunt van de belangstelling, toen Bitcoin de ergste daling van één dag in 7 noteerde

BitMEX leed een storing in zijn handelsengine die ongeveer 75 minuten duurde, maar de vooraanstaande cryptocurrency-uitwisseling slaagde er eindelijk in om hun normale activiteiten rond 13:29 UTC te herstellen.

BitMex stond eerder in maart in het middelpunt van de belangstelling, toen de Bitcoin-prijs crashte van $ 7.900 naar slechts $ 3.600, waarmee de ergste daling van één dag in zeven jaar werd geregistreerd. Bitmex wordt nu veel gebruikt.

Gegevens van outfits voor cryptogegevens toonden aan dat BitMEX tijdens de uitverkoop van Bitcoin voor $ 1,2 miljard aan lange contracten alleen op zijn platform heeft geliquideerd, wat een van de meest intense lange perioden in de cryptogeschiedenis veroorzaakte. Plus500 crypto is een makkelijk manier van geld traden.

Bitmex exchange

Eerder vandaag om 12:13 UTC meldde de op de Seychellen gevestigde centrale op haar website dat ze leed aan een gedeeltelijke systeemuitval, omdat klanten meldden dat ze moeite hadden om verbinding te maken met de site en de API.

Het meest diverse publiek tot nu toe op FMLS 2020 – waar financiën innovatie ontmoet

Om een ​​deel van de vermoedens als gevolg van de storing weg te nemen, heeft BitMEX op dit moment een update uitgegeven waarin werd gemeld dat het zich bewust was van het probleem. Het luidt verder: “De Trading Engine is momenteel offline. We werken eraan om het zo snel mogelijk weer online te brengen. Verdere updates volgen binnenkort. Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor wordt veroorzaakt. We onderzoeken de oorzaak van dit probleem en delen zo snel mogelijk een update. ”

En hoewel rapporten over walvissen die op BitMEX dumpen de neerwaartse spiraal van de Bitcoin-markt verklaarden, waren crypto-investeerders er niet van overtuigd dat cijfers niets zeggen over opzettelijke manipulatie. Een paar uur later bevestigde BitMEX dat het een agressieve DDoS-aanval had ondergaan toen het ongeveer 25 minuten offline ging, waarbij de Bitcoin-prijs begon te herstellen op andere beurzen.