Een verzekering afsluiten voor thuis

Wij, en velen van u, zullen blijven hopen op een zinvolle verlaging van onze autoverzekeringsrekeningen. Inboedelverzekering tips voor een goed verzekering.

Decennialang hebben chauffeurs in Michigan de duurste autoverzekering van de natie geleden, een zakboek dat veel kenmerkt door de historische verzekering van de staat, inclusief onbeperkte levenslange medische kosten voor ernstig gewonden bij ongevallen.

Een Business Insider-onderzoek van autoverzekeringspercentages wees uit dat chauffeurs in Michigan een gemiddelde jaarlijkse premiekost van meer dan $ 3.300 hebben. Dat is meer dan 30 procent duurder dan Louisiana, de volgende in de kostenranglijst.

Opstalverzekering afsluiten online

Die grove kloof is de reden waarom wetgevers vorig jaar een scheur hebben genomen in de hervorming van de autoverzekeringsregels van de staat. Ze hoopten chauffeurs een pauze te geven door enkele ernstige storingen in het regelgevingssysteem op te lossen die de status van de uitschieter van de staat veroorzaakten.

Gemiddelde tarieven in die staten liggen tussen $ 1.100 en $ 1.400, volgens de analyse van Business Insider. Wat zijn de kosten van een opstalverzekering om veilig te blijven.

tarieven heeft dan de onze? Zou het niet leuk zijn om meer redelijke tarieven te betalen, zoals onze vrienden en familie die in andere staten van de Grote Meren wonen?